divendres, 23 febrer, 2018

Arxiu d'etiquetes: pagar menys IRPF

“Es calcula que si s’aprofiten totes les mesures disponibles els contribuents es poden estalviar una mitjana de 3.200 euros en la propera declaració de la renda”

Segons una informació que publica el diari El País del 26 de novembre, els Tècnics del Ministeri d’Hisenda calculen que si s’aprofiten totes les mesures disponibles els contribuents es poden estalviar una mitjana de 3.200 euros anuals. Per exemple (i sempre amb els límits i requisits establerts legal i reglamentàriament): Retribucions en espècie: Assegurances de malaltia, targetes restaurant o els vals guarderia, ... Llegir més »

“Fórmules per a millorar la retribució neta dels treballadors sense que l’empresa hagi d’augmentar la despesa”

Ara que sembla que l’economia comença a remuntar cal recordar que es possible millorar el sou net del personal sense que l’empresa hagi de desemborsar necessàriament més diners, simplement aprofitant determinats avantatges fiscals. Destaquem les següents possibilitats: Destinar una part de la retribució a pagar assegurances mèdiques: Son molts els empleats que es paguen una assegurança mèdica particular per a ... Llegir més »

“PODEU PAGAR MENYS PER LA DECLARACIÓ DE RENDA DEL 2014”

Les persones que duguin a terme activitats econòmiques poden desgravar per les següents inversions: Inversions en instal•lacions mediambientals: Deducció del 8% del capital invertit. Creació d’ocupació per a treballadors amb discapacitat: 9.000 o 12.000 € per cada persona/any d’increment de plantilla de treballadors minusvàlids. Despeses en recerca i desenvolupament (R+D): Deducció entre un 8 i un 42% més un 17% ... Llegir més »