Compartir

El dimecres dia 25 va tenir lloc en els salons de l’Hotel Ultonia, de Girona, la IV Jornada informativa organitzada per RM ASSESSORS, aquesta vegada amb el lema “Anticipem-nos al 2016. Empresaris i directius, noves responsabilitats i noves solucions”.

Hi va assistir un nombres públic integrat per empresaris, administradors de societats i directius de col•legis professionals, d’associacions empresarials i d’entitats no lucratives.

Va presentar l’acte l’Albert Romaguera, titular de l’assessoria i varen intervenir com a ponents els professionals del despatx, Narcís Ginesta, assessor fiscal, els advocats Marta Romaguera i Jesús Sanchez, l’economista, Maria Romaguera i el mediador d’assegurances Jordi Pol.

La temàtica va estar centrada en les noves responsabilitats d’empresaris i administradors socials, especialment en l’àmbit penal, en els canvis del sistema de mòduls per la fiscalitat dels petits empresaris, en les modificacions legals pel que fa a la tributació de les societats civils amb finalitat mercantil i de les noves obligacions a càrrec de les entitats sense ànim de lucre.

Va cloure l’acte l’Albert Grau, d’Argenta Patrimonios, assessor financer independent, que va il•lustrar els assistents dels riscos i oportunitats de les inversions financeres en un escenari de interessos molt baixos que s’ha instal•lat per quedar-se.

 

ANIOL RESCLOSA -  HOTEL ULTONIA GIRONA -  JORNADA RM ASSESSORS "ANTICIPEM- NOS AL 2016"
ANIOL RESCLOSA –
HOTEL ULTONIA GIRONA –
JORNADA RM ASSESSORS “ANTICIPEM- NOS AL 2016”

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors