blog assessoria integral girona i figueres | RM Assessors

Corredoria d’assegurances

RM Assessors ofereix servei de Corredoria d’assegurances. Treballem amb entitats de solvència i prestigi. Com a Corredors d’Assegurances som independents de les entitats asseguradores i ens permet defensar els interessos dels nostres clients.

Contractant i gestionant les seves assegurances a través de la nostra corredoria d’assegurances no li costarà més diners, aconseguirà assessorament individual adaptat a les seves necessitats i l’ajudarem en els tràmits i solucions dels seus sinistres.

Podem estudiar i assessorar-lo si necessita assegurar:

  • un lloguer
  • el seu negoci
  • vehicles
  • cobertura mèdica
  • patrimonis particulars
  • responsabilitats civils particulars, empresarials, professionals o de directius.

Podem assessorar-lo i oferir-li productes vida, estalvi, renda o desgravació. A més d’assegurances de cobertura jurídica per particulars o empreses.

També treballem en el camp de les assegurances per empreses. Una vegada més, gràcies a l’experiència que tenim com a corredoria d’assegurances i a un equip especialitzat en el sector, ens posem al costat dels nostres clients per proporcionar-los tot el suport que puguin necessitar.

Per aquestes o qualsevol qüestió d’assegurança a la nostra corredoria li podem donar solucions. Posa’t en contacte amb nosaltres.