” La nostra jubilació penja d’un fil”

La pensió que cobrarem de la Seguretat Social dependrà dels recursos que tingui el sistema públic en el moment en que ens jubilem. Es a dir, no tenim res segur i si volem ser mínimament previsors no tenim més remei que estalviar per a més endavant.

No obstant, segons publica la revista “Aseguranza” del passat 4 de juny, un xic més de 4 de cada 10 treballador no estalvia res i dels que estalvien, més de la meitat ho fa sense seguir cal pla concret. Conclusió: Més de 7 de cada 10 treballadors no podran mantenir la seva qualitat de vida quan es jubilin.

Pel que fa als autònoms, la cosa encara està pitjor. El 85% cotitzen per base mínima i no podrien aspirar, ni en el millor dels casos, a una pensió de més de  1.155 € mensuals si ara es poguessin jubilar.

L’expert consultat per la revista recomana als autònoms que inverteixin en la seva jubilació com una despesa més del seu negoci. Els productes idonis amb aquesta finalitat serien els plans de pensions o plans de previsió assegurats i els plans d’estalvi sistemàtic (PIAS).

Som corredors d’assegurances. Consulti’ns sense compromís trucant al 972 426 085 o per correu electrònic a jordipol@rm-assessos.cat. butlletimensual3