Els corredors d’assegurances denuncien la mala praxi de la banca

Els corredors d’assegurances denuncien a travès de la Coordinadora Independent d’Associacions de Corredors (CIAC) ha denunciat les males pràctiques de la banca a l’hora d’imposar assegurances en els préstecs, crèdits i hipoteques.

Els corredors d’assegurances denuncien la mala praxi de la banca. Segons la Coordinadora es tracta d’unes pràctiques totalment il·legals i que perjudiquen a tota la societat en el seu conjunt, que veu com els poderosos s’imposen. Això no és una pràctica minoritària, sinó que s’ha imposat en la majoria d’entitats financeres incomplint de manera deliberada la legislació vigent, atemptant com a mínim contra tres lleis fonamentals:

  • La Llei General de Defensa dels Consumidors i Usuaris;
  • La Llei de Distribució d’Assegurances i
  • La Llei de Defensa de la Competència.

En definitiva, ja no es tractaria només de la vulneració total dels drets del client, sinó també una actuació deslleial amb el sector assegurador. També destaquen que «mentre els corredors d’assegurances treballen per atendre, assessorar i prestar un servei impol·lut al client, la banca l’imposa com a alternativa a no pagar comissions, sense mirar, ni tan sols, per les necessitats de l’assegurat».
Des del CIAC pretenen denunciar clarament les conductes il·lícites i il·legals que està desenvolupant la banca amb els seus clients. A més, recorden que només a través d’un corredor d’assegurances especialitzat se’ls prestaran un servei independent i professional.

Som corredors d’assegurances. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 208 258, o per correu electrònic adreçat a info@rm-assessors.cat.