Us podem protegir dels atacs informàtics

Una assegurança de “ciberrisc” us cobreix les responsabilitats civils, les despeses i la pèrdua de beneficis derivades dels fraus informàtics i us dona els serveis necessaris per la prevenció dels atacs i per a la rehabilitació i restitució de la imatge en el cas que t’atac no es podés evitar.

Amb els avenços tecnològics ha canviat la manera de gestionar els nostres negocis, i qualsevol moviment o gestió el fem mitjançant Internet. Els nostres programes informàtics i tota la seva base de dades estan en un servidor, utilitzem mails, xarxes socials, aplicacions tals com zoom, teams, skype… etc… La nostra pròpia informació i la dels nostres clients poden ser objecte d’atacs.

Sabeu que hi ha delinqüents que vigilen contínuament la xarxa i esperen la seva oportunitat per llançar un ciberatac i apropiar-se de tota aquesta informació? En el 2019 la ciberdelinqüència va superar el narcotràfic i s’espera que en els propers anys es superi l’1% del PIB mundial.

De tot això ens en podem protegir amb una cobertura de “ciberrisc”.

Les cobertures bàsiques que ofereix aquest tipus de producte són:

  • Responsabilitat Civil que us podrien reclamar els vostres clients en cas de violació de dades i reclamacions sobre la seguretat en les xarxes.
  • Frau informàtic i pèrdua de beneficis per danys propis: pèrdua de guanys i despeses de restauració, robatori informàtic, amenaça de ciber-extorsió
  • Serveis relacionats amb les despeses de rehabilitació o restitució de la vostra imatge, consultors externs i prevenció d’atacs.
blog corredoria d'assegurances 3 girona i figueres | RM Assessors
blog corredoria d’assegurances 3 girona i figueres | RM Assessors

Si sou empresa i voleu que el vostre negoci i el dels vostres clients estiguin protegits, no dubteu en consultar-nos i us farem un pressupost sense cap compromís, trucant al 972 426 085, o per correu electrònic adreçat a albertvalls@rm-assessors.cat.