Compartir

Una bona assegurança us pot solucionar els principals problemes derivats d’una ocupació de l’habitatge, sigui principal o secundari.





El nostre habitatge és l’espai més personal i es on tenim dipositada tota una vida. Darrerament s’estan produint casos de desconeguts que hi accedeixen de manera il·legal. Sovint canvien el pany i s’hi queden. Fins i tot aquestes ocupacions, poden estar gestionades per màfies que ofereixen els habitatges a gent amb pocs recursos i en situació de vulnerabilitat.
Malauradament, la pandèmia també està fent que molts habitatges de segona residència estiguin llargues èpoques desocupats, donats els múltiples confinaments i restriccions de mobilitat, cosa que permet que els malfactors hi puguin accedir fàcilment i sense gaire impediments.
Sigui com sigui, aquesta ocupació es un delicte que està tipificat en el Codi Penal (Art 202 – Violació del Domicili) i les penes poden anar entre els 6 mesos i 2 anys de presó.
No obstant, el desallotjament acostuma a ser un procés costós, llarg i feixuc, per la qual cosa pensem que la millor opció és tenir contractada una assegurança que cobreixi totes aquestes eventualitats.
En el mercat assegurador hi ha diversos productes enfocats principalment a aquests fets i amb un cost econòmic molt reduït. Les cobertures principals són:

Assistència jurídica telefònica

Amb una simple trucada tindreu accés a un advocat que resoldrà qüalsevol qüestió de caire jurídic.

Reclamació judicial per l’efectiva recuperació de l’immoble:

L’asseguradora es farà càrrec de les despeses relacionades amb el procediment judicial per recuperar l’immoble. 

Reclamació dels danys causats a l’immoble

L’asseguradora es farà càrrec de les despeses relacionades amb el procediment judicial per reclamar els danys causat a l’immoble pels ocupants, sempre que la quantia dels danys sigui de més de 150 € .

Garanties addicionals relacionades amb l’habitatge

Defensa jurídica davant les administracions i per qüestions relacionades amb les ordenances municipals, guals, etc.

Un dels avantatges principals d’aquesta assegurança, és que es disposa de lliure elecció d’Advocats i Procuradors, cosa que fa que aquests tràmits els puguin portar professionals de la seva confiança. 

Des de la nostra Corredoria d’Assegurances us podem assessorar gratuïtament. A més, us podem oferir la possibilitat de que les reclamacions judicials les duguin a terme Advocats i Procuradors del nostre Departament Jurídic. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 426 085, o per correu electrònic adreçat a albertvalls@rm-assessors.cat.

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors