Tenim una corredoria d’assegurances al servei dels nostres clients

Els clients de RM ASSESSORS es beneficien de les millors condicions que aconsegueix la seva corredoria d’assegurances

Quina es la millor assegurança possible ?

La profunda digitalització i globalització en la que estem immersos, es permet consumir qualsevol producte o servei des de qualsevol lloc del món. Ho tenim tot a l’abast , amb un simple mòbil i des del sofà de casa,  podem fins i tot comprar un cotxe o contractar una assegurança  Però, tenim el coneixement i experiència suficients per saber en tots els casos el que realment ens convé?  

El corredor d’assegurances es independent de les entitats asseguradors i tant sols el deu al seu client, que es l’assegurat.

Pel que fa al sector assegurador, no totes les opcions que s’ofereixen a les xarxes socials, mitjans de comunicació o entitats bancàries són les més aconsellables i convenients. No sempre el producte més “a la carta” o econòmic és el millor. Cal que un bon expert independent us assessori correctament. Cal conèixer què cobreixen les garanties que us ofereixen, així com les seves exclusions i clàusules limitatives. Cada persona o empresa, té unes necessitats individuals i per tant cada assegurança s’ha d’adaptar de manera estricta al risc que realment es vol cobrir, amb capitals i cobertures adients, amb un cost ajustat i ben estudiat. Compareu be i deixeu-vos aconsellar per un bon expert independent.

El Corredor d’Assegurances sempre us presentarà les millor opcions per vosaltres

Un Corredor d’Assegurances , com nosaltres, us ajudarà a escollir quina és la millor opció. Des de la corredoria us podem auditar tots els riscos, tant a nivell particular com professional i fer -vos un assessorament del que millor s’adapti  a les vostres necessitats reals.Una bona previsió de riscos ens dona control davant dels imprevistos, i protegeix el vostre patrimoni davant d’un dany o reclamació.

 Recordeu que som intermediaris independents de varies companyies asseguradores capdavanteres en el sector assegurador. No depenem de cap en concret. Us podem assessorar sense compromís. No dubteu en contactar amb nosaltres. Per a més informació, cliqueu aquí

Som corredors d’assegurances, consulteu-nos sense compromís trucant al 972 426 085, o per correu electrònic adreçat a albertvalls@rm-assessors.cat