ASSESSORIA SANLLEHI, S’HA AGRUPAT AMB RM ASSESSORS

El passat dia 1 de desembre l’ASSESSORIA SANLLEHI, de Figueres, s’ha agrupat amb la firma RM ASSESSORS, de Girona, amb la finalitat d’ampliar i millorar el servei als seus clients.

Les dues firmes sumen més de cent anys d’experiència i al front del despatx de Figueres, en la seva mateixa adreça actual de l’Avda. Salvador Dalí, 146, baixos, seguirà el Sr. Rupert Sanllehí, Gestor Administratiu i economista.

Amb l’agrupació de ASSESSORIA SANLLEHÍ i RM ASSESSORS, que disposa de la certificació de qualitat: ISO 9001:2015, les empreses de Figueres i de tota la comarca de l’Alt Empordà, tindran al seu servei tot un equip professional perfectament coordinat i especialitzat en diferents branques del dret (Fiscal, laboral, Civil, Mercantil, etc.) i també els serveis propis d’una assessoria fiscal – laboral – comptable (confecció de declaracions fiscals, nòmines, etc.), els d’una corredoria d’assegurances, els d’una agència immobiliària, inclosa l’administració de patrimonis immobiliaris i els d’una gestoria administrativa.

A partir d’ara, tots els clients de ASSESSORIA SANLEHÍ podran utilitzar els serveis de RM ASSESSORS, tant en el despatx de Figueres com en el de Girona, on gaudiran  del tracte excel·lent que sempre ha distingit les dues firmes.

“El nostre objectiu es que estigueu tranquils”

A Figueres: Avda. Salvador Dalí, 146, baixos. Tel: 972 511 713.

A Girona: Gran Via Jaume I, 14 baixos. Tel. 972 208 258.