El Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Girona, del que som assessors fiscals, aplega uns 150 professionals en una jornada informativa sobre la reforma de la Llei d’Arrendaments Urbans

El passat dia 9 de gener va tenir lloc en els salons de l’Hotel Ultònia, de Girona, una sessió informativa organitzada pel Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Girona, per tractar de la reforma de la Llei d’Arrendaments Urbans segons el Decret Llei 21/2018. A l’acte varen intervenir, com a ponents, la Senyora Montse Junyent, assessora jurídica del Consell de Col·legis d’API de Catalunya, i el Senyor Antoni Navarro, advocat, assessor fiscal de RM Assessors. Va presidir l’acte el Senyor Joan Company, President del Col·legi d’API de Girona.

Felicitem al Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Girona, del que som assessors fiscals, per l’èxit de la seva iniciativa.