blog assessoria integral girona i figueres | RM Assessors

” Aneu en compte si cobreu alguna pensió de l’estranger “

Hisenda som tots…. i cada vegada més… Fins ara l’administració tributària no tenia gaire dades de les pensions provinents de l’estranger, però ja no es així i està avisant als contribuents que residint a Espanya cobren pensions d’altres Estats, per que es posin al dia abans del 30 de juny estalviant-se recàrrecs i sancions. Recomanem fer-ho així ja que considerem altrament probable que passat el 30 de juny els pensionistes de l’estranger que no hagin regularitzats siguin sancionats. Els nostres assessors fiscals us informaran del que això suposi en casa cas.

Es van donat passos, cada vegada més, en l’intercanvi d’informació fiscal i l’octubre passat es va signar un acord a Berlín pel que 52 Estats, entre ells, Gibraltar, Illes Caiman o Illes Verges, intercanviaran informació a partir del 2017… Ja ho veieu, dintre de poc ni a les Illes Caiman !!!