“Quines perspectives tenim a la Borsa ? …”

Segons un informació rebuda del nostre proveïdor de serveis financers independents, ARGENTA PATRIMONIOS, La Borsa té davant seu una important zona de resistència a partir del 9.400 punts que veurem si els pròxims dies pot arribar a superar . Si els supera, hem d’estar expectants, per si aconsegueix traspassar la cota dels 9.650 punts on se situa la directriu a la baixa i la superació suposaria el primer indici d’un possible canvi de tendència.

No hem d’oblidar que encara hi ha moltes incògnites a resoldre. Recordem l’amenaça de la desacceleració de l’economia mundial. Els resultats trimestrals de les empreses. El referèndum sobre el Brexit. L’evolució política del nostre país. El preu del petroli. La política de la FED.

El que sembla clar és que els mínims del mes de febrer marquen el sòl baixista, i que ja ho hem dit en diverses ocasions, hi ha ganes d’entrar al mercat. Els volums de negociació van créixer aquesta última setmana. Una política cauta i prudent d’entrada en borsa aprofitant les retallades no ens sembla una mala idea.

Aquests propers dies entrarà en vigor una normativa europea respecte als dividends que no hi ha dubte que posarà ordre en la forma de liquidar-los. Fins ara és freqüent la irregularitat en l’avís amb antelació dels desemborsaments. A partir d’ara s’haurà d’anunciar el pagament del dividend amb dos mesos d’antelació, i per la seva banda, l’inversor ha de tenir les accions a la mà, com a mínim, 72 hores abans del pagament. S’acaba amb l’absoluta disparitat que la liquidació de dividends presenta actualment.

ANIOL RESCLOSA -  HOTEL ULTONIA GIRONA -  JORNADA RM ASSESSORS "ANTICIPEM- NOS AL 2016"

ANIOL RESCLOSA –
HOTEL ULTONIA GIRONA –
JORNADA RM ASSESSORS “ANTICIPEM- NOS AL 2016”

Som assessors fiscals. Consulteu-nos sense compromís trucant al 974 426 082 o per correu electrònic adreçat a algun dels nostres assessors fiscals: antoninavarro@rm-assessors.cat; mariaromaguera@rm-assessors.cat; carlesvilanova@rm-assessors.cat.