” Quines perspectives tenim a la Borsa ….. en data 9 de maig ?”

Segons un informació rebuda del nostre proveïdor de serveis financers independents, ARGENTA PATRIMONIOS, no podem oblidar que, ara per ara, el mercat es mou, entre les ganes d’invertir i el nerviosisme davant de qualsevol notícia. L”inversor ha d’intentar deixar de banda les emocions, actuar amb precaució, diversificar els actius de la cartera i seleccionar valors d’empreses de perfil defensiu, que operin en mercats sense gaire competència, eficients, sanejades i amb alts dividends. Per entendre’ns valors com Ferrovial, Grifols, Inditex, Iberdrola, Acerinox, Técnicas Reunidas, Abertis, Enagás, Gas Natural i algun altre. I per als especuladors segurament el sector bancari, amb els seus remuntadors i espantades, pot donar lloc a guanyar alguns dinerets.

01 [Resolucion de Escritorio]