“La fi dels diners es pròxima?…”

Ahir, dimecres 12 d’octubre, La Vanguardia va publicar una entrevista que Lluís Amiguet li va fer a Joseph Stiglitz, Nobel d’Economia; acadèmic de la Reial Acadèmia d’Economia (Racef), en la que diu: ” La fi dels diners és pròxima i és un desenllaç molt desitjable. Bitllets i monedes desapareixeran més aviat del que ningú no espera” “això permetrà no només un control fiscal més gran si no una gestió de la política monetària molt més precisa”.L’entrevista, que apareix  en l’apartat “La Contra” de La Vanguardia de dimecres, es titula “L’euro reparteix patiment i això acabarà per dividir la UE”.

Estem d’acord en que els economistes no tenen una bola de vidre i que solen errar en les seves prediccions, però ens semblaria poc prudent ignorar la seva opinió sobre la propera fi dels bitllets i monedes.rmassessors1