“L’Impost sobre les estades en establiments turístics s’haurà de liquidar dues vegades a l’any”

El Diari Oficial de la Generalitat del passat 15 de juny publica el Decret 60/2017, de 13 de juny, pel qual es modifica el Reglament de l’impost sobre les estades en establiments turístics. Destaquem:

  • Períodes de liquidació: Passaran a ser semestrals en lloc de trimestrals:
    • 1 d’abril al 30 de setembre.
    • 1 d’octubre el 31 de març.
  • Terminis per a fer l’ingrés:
    • Període 1/4 al 30/9: Entre els dies 1 i 20 d’octubre.
    • Període 1/10 al 31/3: Entre els dies i i 20 d’abril

 

Som assessors fiscals. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 426 082 o per correu electrònic adreçat a algun dels nostres assessors: antoninavarro@rm-assessors.cat, mariaromaguera@rm-assessors.cat, o, carlesvilanova@rm-assessors.cat