blog assessoria integral girona i figueres | RM Assessors

Intents de frau lligats amb la campanya de la renda

Segons va informar el diari econòmic Cinco Dias, en l’edició del passat 23 de març, L’Agència Tributària (AEAT) està detectant diversos intents de frau tipus ‘phising’ relacionats amb la campanya de la declaració de la renda.

El “phsing” consisteix en un frau que es fa amb un correu electrònic o missatgeria instantània en el que es demanen dades sobre les targetes de crèdit, claus bancàries, o altres tipus d’informació.

En aquest cas el, frau consisteix en fer-se passar per l’Agència Tributària i demanar les dades personals i bancàries amb el pretext d’una falsa devolució d’impostos.

En aquest sentit, l’Agència Tributària recorda que mai sol·licita per correu electrònic informació confidencial, econòmica o personal, ni números de compte, ni números de targeta dels contribuents.

Així mateix, aconsella desconfiar de qualsevol comunicació que inclogui la petició d’informació confidencial, econòmica o personal o inclogui qualsevol enllaç que no remeti a la seva pàgina web o al seu Seu electrònica, i recomana consultar l’avís de seguretat de la seu electrònica a on s’adverteix dels diferents intents de frau.Som assessors fiscals. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 426 082, o per correu electrònic adreçat a algun dels nostres assessors: antoninavarro@rm-assessors.cat; mariaromaguera@rm-assessors.cat, o, carlesvilanova@rm-assessors.cat.