Declaració de la renda de l’exercici 2019. El termini no ha estat prorrogat i finalitza el 30 de juny

Esperàvem que degut al confinament Hisenda prorrogués els terminis de presentació de les declaracions  de renda i patrimoni del 2019, però no ha estat així i el termini finalitzarà inexorablement el proper dia 30 de juny.

Pel moment encara estem privats de rebre visites en els nostres despatxos, però esperem que se’ns permeti fer-ho a partir del proper dia 11 de maig amb les degudes condicions de seguretat.

De totes formes, estem preparats i de fet ja estem confeccionant les declaracions dels nostres clients amb comunicacions per mail, telèfon o videoconferència.

Per tants us comuniquem el següent:

Forma en que ens podeu facilitar la documentació per confeccionar les vostres declaracions:

 • No presencial: Us podeu comunicar amb nosaltres trucant al 972 208 258 o enviant un mail a info@rm-assessors.cat, i indicant un telèfon de contacte. Un assessor es posarà en contacte amb vosaltres i us confeccionarà la declaració de forma no presencial. Per descomptat que també podeu utilitzar els telèfons i mails directes amb el vostre assessor que ja coneixeu i que també figuren en la nostra pàgina web: rm-assessors.com. En aquests moments aquesta seria la millor opció per la salut i seguretat de tothom i per evitar desplaçaments.
 • Presencial: També ens podeu trucar o enviar-nos un mail i us donarem dia i hora a partir del moment en que sigui possible, segurament a partir del dia 11 de maig.

 

Nova informació que aquest any se’ns demana i que en tot cas ens haureu de facilitar:

 • Data de caducitat del vostre DNI o data d’expedició en  cas que el DNI sigui de vigència permanent.
 • En el cas que tingueu finques arrendades: Número del DNI de l’arrendatari, data del contracte d’arrendament, i data i import de compra de la finca segons l’escriptura de propietat.

 

Altres informacions que també ens haureu de facilitar:

 • Informació fiscal que us hagin facilitat les vostres entitats financeres.
 • Altra informació fiscal que hàgiu rebut, com ara de rendiments del treball, de pensions o de donatius per desgravar.
 • En  cas que tingueu finques arrendades, detall dels ingressos i despeses dels arrendaments.
 • En el cas que tingueu rendiments d’activitats econòmiques que nosaltres no tinguem controlats, ens haureu de facilitar els registres fiscals i les declaracions de IVA i a compte de IRPF del 2019.
 • En cas que hàgiu adquirit o transmès algun immoble, l’escriptura d’adquisició o de transmissió, el rebut d’IBI i l’import de les despeses d’adquisició o de transmissió
 • En cas que sigueu arrendataris d’un habitatge: Referència cadastral, import de la renda pagada el 2019 i DNI de l’arrendador i data del contracte de lloguer.

 

Un garantim el tracte personal:

 • Si ja tenim la vostra informació d’anys anteriors: No volem que us preocupeu. Us assegurem el mateix tracte personal de sempre, sigui per via electrònica o presencial, i en el primer contacte ja us direm quina es la informació concreta que podem necessitar.
 • Si en confieu la vostre declaració per primera vegada: Truqueu-nos o envieu-nos un mail i ja veureu com ens farem càrrec de tot amb un servei professional i de qualitat.

Som assessors fiscals. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 208 258, o adreçant-vos directament als nostres assessors fiscals: antoninavarro@rm-assessors.cat; mariaromaguera@rm-assessors.cat, o, carlesvilanova@rm-assessors.cat.