“Els tribunals estan condemnant per contaminació acústica”

El Tribunal Suprem, en sentència número 2121/2016  dictada per la Sala Penal el passat 18 d’abril, ha condemnat al titular d’un establiment, un cafè bar,  a una pena de dos anys i tres mesos de presó amb penes accessòries d’inhabilitació especial i multa, en considerar-lo autor d´un delicte contra el medi ambient per contaminació acústica en la modalitat agreujada, en entendre que en els sorolls causats del del seu bar  hi havia un risc greu per a la salut de les persones. En aquest cas el perjudicat era una persona d’edat avançada i amb greus problemes de salut.

Els titulars dels establiments que poden generar molèsties als veïns han de conèixer quin son els límits de contaminació acústica ja que els particulars afectats tenen eines per lluitar-hi tant en la via administrativa com en la judicial.

juridica2

Som advocats. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 426 004 o per correu electrònic adreçat a les nostres advocades, martaromaguera@rm-assessors.cat, o cristinaromaguera@rm-assessors.cat.