“Reclamacions judicials contra entitats bancàries. Novetat sobre els Jutjats especialitzats que entra en vigor el proper dia 1 de juny de 2017.”

El Consell General del Poder Judicial acaba d’aprovar l’especialització de 54 jutjats per a conèixer dels litigis relatius a condicions generals de la contractació incloses en contractes bancaris. Concretament aquests jutjats especialitzats coneixeran de les controvèrsies relacionades amb el venciment anticipat, interessos moratoris, despeses de formalització d’hipoteca i d’hipoteques multidivisa i les anomenades clàusules sol.

El Jutjat designat com a especialitzat a la nostra provínicia, serà el Jutjat de Primera Instancia número 3 de Girona i s’hi hauran de dirigir els procediments presentats a partir de l’1 de juny del 2017.

immobiliaria6

 

A RM-ASSESSORS som especialistes en reclamacions judicials en l’àmbit de les condicions generals de la contractació, no dubti en contactar amb nosaltres perquè el podem ajudar. tèl. 972 426 004. Correu electrònic: juridic@rm-assessors.cat