Suspensió de llicències urbanístiques a tot el litoral gironí

El Diari Oficial de la Generalitat del 18.1.2019, publica l’acord de la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona del dia 17 de gener de suspensió de l’atorgament de llicències urbanístiques en  tot els municipis litorals de les comarques gironines. Destaquem el següent:

  • Finques afectades: La suspensió afecta a l’atorgament de llicències urbanístiques que es troben totalment o parcialment dins la franja de 500 metres del litoral gironí.
  • Municipis afectats: Portbou, Colera, Llançà, Port de la Selva, Cadaqués, Roses, Castelló d’Empúries, Sant Pere Pescador, l’Escala, Torroella de Montgrí, Pals, Begur, Palafrugell, Mont-ras, Palamós, Calonge i Sant Antoni, Castell-Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Tossa de Mar, Lloret de Mar i Blanes.
  • La suspensió de tramitacions no afecta:
    • A les obres de reforma, rehabilitació i ampliació de les edificacions existents.
    • Als solars no edificats dins dels teixits històrics i tradicionals identificats amb les claus R1, R2 i R3 segons la codificació sintètica del Mapa Urbanístic de Catalunya.
  • Durada de la suspensió: La durada de la suspensió serà fins a l’aprovació inicial del Pla director urbanístic de revisió dels sòls no sostenibles del litoral gironí i d’un any com a màxim, sens perjudici que si es considera que la suspensió es innecessària en determinats àmbits es pugui deixar abans sense efecte.

Som advocats. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 426 004, o per correu electrònic adreçat a juridic@rm-assessors.cat.