blog assessoria integral girona i figueres | RM Assessors

“Contractes de treball. Reduccions i bonificacions 2017”

En l’actualitat conviuen quatre modalitats de contracte de treball: Indefinit, temporal, per a la formació i l’aprenentatge i en pràctiques, cada una amb les seves característiques, i amb les seves clàusules específiques que poden presentar cadascun d’ells, en funció de les peculiaritats del treballador i/o de l’empresari, així com els seus incentius o bonificacions. Com per exemple: contracte per a emprenedors, garantia juvenil, servei de la llar familiar, alta direcció, persones en risc d’exclusió social, treball en grup, discapacitats, centres especials d’ocupació, obra, interinitat, eventual, relleu, etc.

El Servei públic d’ocupació estatal (SEPE) ha publicat dues importants guies actualitzades per 2017:

butlletimensual8

Som assessors laborals i de la Seguretat Social. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 208 258 o per correu electrònic adreçat a rosaclara@rm-assessors-cat, o a montsepla@rm-assessos-cat.