Tarifa plana durant dos anys pels autònoms de municipis de fins a 5.000 habitants

Tal com recordava el diari El Mundo en la seva edició de l’11 de setembre, els nous autònoms de municipis amb menys de 5.000 habitants es podran beneficiar ja del pagament de la tarifa plana de 50 euros durant 24 mesos. Aquesta norma, que va entrar en vigor l’1 d’agost, beneficiarà els treballadors per compte propi que s’hagin donat d’alta després d’aquesta data, ja que no és una mesura retroactiva

Els beneficiaris d’aquesta mesura comptaran amb els mateixos incentius tant en el primer any com en el següent. Així, per beneficiar d’aquesta mesura, els autònoms hauran d’estar empadronats i d’alta en el cens fiscal en un municipi de menys de 5.000 habitants.

També serà obligatori mantenir l’alta en l’activitat autònoma o per compte propi en el municipi en els dos anys següents a l’alta en el Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA) i romandre empadronat en el mateix municipi en els quatre anys següents a aquesta alta.

Som assessors laborals i de la Seguretat Social. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 208 258, o per correu  electrònic adreçat a alguna de les nostres assessores: rosaclara@rm-assessors.cat, o, montsepla@rm-assessors.cat.