Covid-19. Nova pròrroga de les restriccions a Catalunya fins el 8 de febrer

La Generalitat de Catalunya ha prorrogat fins el 8 de febrer les mesures restrictives previstes inicialment fins 17 de gener i prorrogades inicialment fins el 24 de gener.

En el DOG del 23 de gener ha estat publicada la RESOLUCIÓ SLT/133/2021, de 22 de gener, per la qual es prorroguen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. En conseqüència, han quedat prorrogades fins el dia 8 de febrer les mesures restrictives, que inclouen el confinament local, inicialment previstes fins el dia 17 de gener. Les podeu consultar clicant aquí.

Som Gestors Administratius. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 208 258, o per correu electrònic adreçat a info@rm-assessors.cat.