El salari mínim interprofessional pujarà 15 euros el 2021

El Ministeri de Treball i Economia Social i els responsables de les organitzacions sindicals CCOO i UGT han arribat a un acord per incrementar el salari mínim interprofessional (SMI) en 2021 fins als 965 € mensuals. La pujada s’aplicarà de manera retroactiva des de l’1 de setembre de 2021.

La pujada acordada, per un import de 15 euros mensuals (entorn de l’1,6%) s’aplicarà des de l’u de setembre de 2021. Amb aquesta nova pujada, la segona des de l’inici de la legislatura, el Govern i els sindicats avancen en el compromís perquè l’SMI, mitjançant la seva progressiva revisió en 2022 i 2023, arribi al 60% del salari mitjà abans de la fi de la legislatura, tal com determina la Carta Social Europea subscrita per Espanya.

Aquesta novetat està pendent de publicació al BOE que s’espera de forma imminent.

Som assessors laborals. Consulteu-nos sense compromís.

    He llegit i accepto la Política de privacitat i la Política de cookies.