Compartir

Sembla que l’economia està repuntant i el nostre compromís social ens obliga a aportar un granet de sorra per que entre tots podem deixar endarrere la maleïda crisi.

Per això hem decidit instaurar les BEQUES RM ASSESSORS a les que podrà optar qualsevol persona física, sigui o no client de RM ASSESSORS, que vulgui iniciar una nova activitat.

La beca consistirà en:administracions7

  • Bonificació del 100% dels honoraris per l’assessorament que RM ASSESSORS donarà a l’emprenedor pel que fa als tràmits d’alta de la nova activitat.
  •  Bonificació del 100% dels honoraris pels tràmits que farà RM ASSESSORS per donar d’alta la nova activitat a l’Agència Tributària i a la Seguretat Social
  •  Bonificació del 100% dels honoraris per l’assessorament i tràmits fiscals i de la Seguretat Social que farà RM ASSESSORS durant els sis primers mesos des de l’inici de l’activitat
  •  Reducció del 50% dels honoraris per l’assessorament i tràmits fiscals i de la Seguretat Social que farà RM ASSESSORS durant els següents sis mesos.
  •  Reducció del 25% dels honoraris per l’assessorament i tràmits fiscals i de la Seguretat Social que farà RM ASSESSORS durant els següents dotze mesos.

Aquesta campanya tindrà vigència fins el dia 31 de maig del 2015.

Els interessats ens han d’adreçar un correu a info@rm-assessors.cat, fent-hi constar el nom, adreça i número de telèfon i ens posarem en contacte amb ells.

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors