“Jornada informativa per a les entitats de Vilobí d’Onyar”

El passat dia 7 d’octubre els nostres assessors fiscals, Antoni Navarro, Advocat i Maria Romaguera, llicenciada en ADE, es varen desplaçar a Vilobí d’Onyar i varen impartir una jornada informativa sobre les obligacions fiscals i laborals que afecten a les associacions esportives i a altres entitats sense ànim de lucre de la població.

A la jornada, que va tenir lloc a les dependències municipals i en presencia de l’alcaldessa de Vilobí i de regidor de l’àrea corresponent, als que agraïm la confiança dipositada en el nostre despatx, hi varen assistir els representants d’unes vint associacions  de la població que varen seguir amb molta atenció les explicacions dels nostres assessors sobre la forma millor i més econòmica per gestionar les seves entitats.

rmassessors7

2 Comentaris
 • Albert
  RM Assessors 09:59h, 19 octubre Respon

  els hem enviat un correu a info@rm-assessors.com explicant-nos la nostra situació. Som una entitat cultural sense anim de lucre. Vam estar presents a les xerrades de Vilobí d’Onyar

  ens contactin per correu o al mobil 606.86.12.48

  gràcies per la seva atenciò

  • alpha
   RM Assessors 12:49h, 19 octubre Respon

   Hem rebut el seu correu amb la fitxa de dades complimentada Contactarem amb Vostès per correu electrònic. La nostra persona de contacte serà Maria Romaguera, mariaromaguera@rm-assessors.cat, tel. 972 426 082. Gràcies per la seva confiança

Escriu un comentari