“Jornada informativa del 25 de novembre. Hi ha canvis importants”

Davant el gran interès que ha despertat la jornada que us varem anunciar el passat dia 17, ens hem vist obligats a traslladar l’acte als salons de l’Hotel Ultònia de Girona i a ampliar el termini d’inscripció que haurà de ser abans del proper dia 24.

En conseqüència, us adrecem de nou la convocatòria amb aquests canvis i us recomanem que hi assistiu donat l’elevat interès de les qüestions que s’exposaran.

Recordeu que les places segueixen essent limitades i que convé que truqueu o ens envieu un mail el més aviat possible per confirmar l’assistència.

“Anticipem-nos al 2016”
“Empresaris i directius. Noves responsabilitat i noves solucions”

La jornada a la qual us convidem i en la que comptarem amb la col·laboració dels nostres professionals i dels d’Argenta Patrimonios, tindrà lloc en els salons de l’Hotel Ultonia, de Girona, Gran Via Jaume I. 22, el proper dia 25 de novembre a les 9:30 h. i finalitzarà puntualment a les 11:15 h. amb un coffee break al que també quedeu convidats.

Programa de la jornada:

La responsabilitats dels empresaris i directius: Aspectes fiscals, socials, mercantils i penals. Protecció de les seves responsabilitats.

Reptes fiscals pel 2016: Canvis en el sistema de mòduls. Canvis en la tributació de les societats civils. Tributació de les entitats sense ànim de lucre. Novetats que incorpora la Llei de Pressupostos de l’Estat pel 2016.

Financerament parlant: Pautes de conducte a l’hora d’invertir i qüestions a considerar.

** ** **

L’acte serà gratuït, obert al públic en general i. S’ha de reservar donat que les places son limitades.

Podeu, per tant, venir acompanyats de familiars i amics. No obstant, com sigui que les places son limitades, us demanem confirmació d’assistència abans del proper dia 24 de novembre, trucant al 972 208 258 o bé per correu electrònic adreçat a info@rm-assessors.cat.

Esperem poder-vos saludar personalment i us saludem ben cordialment.

RM ASSESSORS

laboral5