“Anticipem-nos al 2016. Èxit de la jornada informativa organitzada per RM ASSESSORS”

El dimecres dia 25 va tenir lloc en els salons de l’Hotel Ultonia, de Girona, la IV Jornada informativa organitzada per RM ASSESSORS, aquesta vegada amb el lema “Anticipem-nos al 2016. Empresaris i directius, noves responsabilitats i noves solucions”.

Hi va assistir un nombres públic integrat per empresaris, administradors de societats i directius de col•legis professionals, d’associacions empresarials i d’entitats no lucratives.

Va presentar l’acte l’Albert Romaguera, titular de l’assessoria i varen intervenir com a ponents els professionals del despatx, Narcís Ginesta, assessor fiscal, els advocats Marta Romaguera i Jesús Sanchez, l’economista, Maria Romaguera i el mediador d’assegurances Jordi Pol.

La temàtica va estar centrada en les noves responsabilitats d’empresaris i administradors socials, especialment en l’àmbit penal, en els canvis del sistema de mòduls per la fiscalitat dels petits empresaris, en les modificacions legals pel que fa a la tributació de les societats civils amb finalitat mercantil i de les noves obligacions a càrrec de les entitats sense ànim de lucre.

Va cloure l’acte l’Albert Grau, d’Argenta Patrimonios, assessor financer independent, que va il•lustrar els assistents dels riscos i oportunitats de les inversions financeres en un escenari de interessos molt baixos que s’ha instal•lat per quedar-se.

 

ANIOL RESCLOSA -  HOTEL ULTONIA GIRONA -  JORNADA RM ASSESSORS "ANTICIPEM- NOS AL 2016"

ANIOL RESCLOSA –
HOTEL ULTONIA GIRONA –
JORNADA RM ASSESSORS “ANTICIPEM- NOS AL 2016”